A zabolátlan boszorkány

Mi a boszorkányság? A mindent összekötő energiaszálak módosításának képessége, amely létrehozza a kívánt változást? Spiritualizmus vagy művészet? El lehet sajátítani a mesterség alapfogásait? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Linda Pradas, aki könyvét a boszorkányságot egyedül elsajátítóknak szánta mankóul. 


Könyvajánló
Szerző: Linda Pradas
Fordító: Juhász Gabriella
Kiadó: Bioenergetic Kiadó

A zabolátlan boszorkány 

Ragadd meg ösztöneid, fedezd fel ősi mesterséged! - bíztatja olvasóit Lidia Pradas A zabolátlan boszorkány című művében. Meglátása szerint modern boszorkányok igenis léteznek, akik egyaránt jártasak a mágiában, gyógynövények hatásaiban, energiamunkában és az okkultizmus sem áll messze tőlük. A boszorkányság szóra több meghatározás is létezik, a szerzőhöz az áll a legközelebb, hogy a mindent összekötő energiaszálak módosításának képessége, amely létrehozza a kívánt változást. Sokak számára spirituális tevékenység, míg mások egyszerűen művészetnek, teljesen világi dolognak tekintik.

Megváltoztatni a sorsot, gyakorolni a mágiát nem egyértelmű, leírt utasítok alapján működő tevékenység, a dolog szeszélyes, önálló életet is képes élni - figyelmezteti Linda Pradas a könyvet kézbe vevőket. Az információkat egyszerű, struktúrált módon igyekszik átadni befogadó közönségének, a kötetet kifejezetten az egyedül gyakorlóknak szánja. A mű legfőbb alaptétele: hozzáférni az erőhöz, közvetítők nélkül, felépíteni a mesterség tartópilléreit. Az energia központi téma, nélküle nincs boszorkányság, ugyanakkor, fejtegeti a szerző, a mágiában nem létezik egyetlen "helyes" módszer. A kötet alapján gyakorlónak tudomásul kell vennie, hogy olyan utat érdemes választani, amely közel esik hozzá a világról alkotott véleményét illetően, és ami az életmódjának is megfelel. Az energia megfoghatatlan, így csak kísérletezéssel és a fizikai világra gyakorolt hatásai megfigyelésével lehet hozzáférni. Ehhez nyújt segítséget A zabolátlan boszorkány című kötet elmélettel és gyakorlati tanácsokkal, praktikákkal.

Aki komolyabb tanulmányokat is végezne a témában, annak jó hír, hogy immáron belépett egyetemi mesterképzésszintre a mágia tudománya. A fentieket bő féléve adta hírül a BBC, aki nem szokott hamukázni ilyesmivel: igen, oklevelet kapnak róla a hallgatók, akik valószínűleg mind muglik lesznek. Az Exeteri Egyetem 2024. szeptemberében Mágia és okkult tudományokat illetően egy éves mesterképzést indít varázslás és boszorkányság témakörében, ezek társadalomra gyakorolt hatásaiban mélyedhetnek el a felvételt nyert hallgatók - tehát bátran mondhatjuk, hogy a világnak kétségbeesett szüksége van a mágiára. Ha nincs is a vezető hírek között, újra dúl a Covid, szomszédunkban háború szedi áldozatait, szóval, kell a mágia. Ha van, ha nincs. És miért ne lehetne? Persze, az egyetem hallgatói nem Harry Potter-féle varázslásokban mélyülnek el, hanem a kurzus előadói az irodalom, történelem, filozófia, szociológia, vallástudományok (stb.) kontextusába helyeznek régi korok eseményeit. (Azt persze nem tudom, az idei tanévkezdésről nem késett-e le a lelkes érdeklődő, tessék utánanézni!)

Szerintem olvassátok! 

Fülszöveg

A ​zabolátlan boszorkány megtanítja, hogyan használd az ösztöneidet, az intuíciódat és a személyes környezetedet a boszorkányságodban.
A boszorkányság nem egy előre kijelölt és kikövezett út, hanem praktikák gazdag tárháza, amit az életstílusod és egyedi adottságaid alapján állíthatsz össze és alakíthatsz ki.
Ez az útmutató mélyreható tudást és hasznos eszközöket ad mesterséged felszabadításához, hogy a megszokott praktikák inspiráló varázslatokká váljanak.

Lidia Pradas legújabb könyvének segítségével az alábbi területeken bővítheted tudásodat:
– Milyen eszközöket és gyakorlatokat alkalmazz, hogy hozzáférj a tudatod mélyén rejlő tartalmakhoz.
– Hogyan dolgozz az élet- halál-újraszületés körforgásával.
– Hogyan alkalmazd az elemi és a földi boszorkányságot.
– Milyen módon dolgozhatsz és kommunikálhatsz az ősökkel, a szellemvezetőkkel és a különböző entitásokkal.

Tanuld meg a zabolátlan boszorkány segítségével, hogyan kell végezni minden idők leghatékonyabb varázslatait. Önmagad és a körülötted lévő világ megismerése elvezethet a keresett tisztánlátáshoz, és újlehetőségeket nyithat meg mesterséged előtt – ez a tapasztalatszerzés legjobb módja.

Lidia Pradas a Wiccan Tips Instragram-sikertörténet mögött álló wicca boszorkány és a Boszorkányok megtalált varázskönyve című kötet szerzője. Spanyolországban született, boszorkánycsaládból származik, tőlük kapta örökül a kelta hagymányokat. A szerző ír és tanít a boszorkányságról és a pogányságról, elkötelezetten segít a kezdő boszorkányoknak megtalálni a saját wicca útjukat.

Forrás: Bioenergetic Kiadó

Köszönöm a lehetőséget a Bioenergetic Kiadónak!
A kötetet kedvezményes áron megrendelhetitek a kiadó honlapjáról a lenti borítóképre kattintva,
és ugyanott beleolvasó is található.
Kövess minket Facebookon is!

Termékadatok
Cím: A zabolátlan boszorkány
Szerző: Lidia Pradas
Kiadó: Bioenergetic Kiadó
Oldalak száma: 192
Megjelenés: 2023. szeptember 14.
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789632916194
Méret: 225 mm x 170 mm x 12 mm
Share:

Megjegyzés küldése

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes